ANN VAN HOEY

Advocaat bemiddelaar & collaboratief advocaat te Stekene

Advocaat (2003)

Jeugdadvocaat

Master in de Lerarenopleiding (UGent 2010)

Bemiddelaar

Collaboratief advocaat

Salduz Opleiding bijstand bij politieverhoor

Ann Van Hoey is als jeugdadvocaat actief, waarbij zij kinderen en ouders bijstaat in alle mogelijke procedures voor de Jeugdrechtbank (misdrijven, verontrustende opvoedingssituaties, herstelbemiddeling) of Familierechtbank (scheidingen, omgangsregelingen, onderhoudsvorderingen).

Gestart in een advocatenkantoor gespecialiseerd in Verkeers- en Verzekeringsrecht, maakte zij  de overstap naar een KMO-gericht kantoor, waar zij zorgde voor  het juridisch begeleiden en ondersteunen van KMO’s en zelfstandigen. (incasso facturen, huur, bouw, contracten, algemene voorwaarden, arbeidsrecht…).

Uiteraard kan u ook bij haar terecht voor advies.

Zij begeleidt ondernemers bij alle mogelijke juridische problemen (opstellen contracten, algemene voorwaarden, onbetaalde facturen, betwiste facturen enz). Lokaal is zij voorzitter van een ondernemersvereniging.

Ook het Strafrecht behoort tot haar specialisaties, zowel procedures voor de Politierechtbank, Raadkamer, Correctionele rechtbank als bijstand bij het eerste verhoor bij de Politiediensten.

Gelet op haar onderwijservaring als leerkracht rechtsvakken in het secundair onderwijs, is zij ook in het Onderwijsrecht actief.

Ingeval u aan de voorwaarden voldoet, volgens de geldende barema’s van het Bureau voor Juridische Bijstand, kan zij voor u ook optreden als  pro Deo-advocaat.

BTW 0816. 830. 466

Voorkeurmateries

Voorkeurmateries:

  • Verkeersrecht
  • Familie- en Jeugdrecht
  • Huurwetgeving (handelshuur, woninghuur)
  • Invordering facturen
  • Strafrecht (Bijstand bij verhoor politie, Raadkamer en correctionele rechtbank)
  • Bouwrecht

Kantoor Stekene

Kantoor Stekene:
Polenlaan 7 bus 1
9190 Stekene

tel: 0477/76.46.76
annvanhoey@stekeneadvocaat.be

Ondernemingsnummer 0816.830466